Hoogvliet start met dagelijkse donatie overschotten e-commerce
28 mei 2024Hoe heel Zuid-Holland kan eten van voedseloverschotten
3 juli 2024Op maandag 27 mei 2024 maakten horeca-ondernemers in Rotterdam kennis met SoepGoed tijdens de Meet-up XXL van het Nieuwe Nassen. Dit zijn de eerste reacties.
Het Nieuwe Nassen inspireert voedselondernemers, chef-koks en lokale en natuurinclusieve boeren uit de regio. Naast de Tasting Expo kon je deelnemen aan masterclasses en meepraten over wat er in 2030 op het menu staat.
Op ons standje stonden voor het eerst de verrukkelijke SoepGoed-creaties op het menu, met liefde bereid door onze chef-kok Arnold Bergshoeff. Wat maakt SoepGoed zo bijzonder? Het zijn soepen gemaakt van overtollige groenten. Tijdens de Tasting Expo konden de bezoekers van het Nieuwe Nassen genieten van onze zoete aardappel-gembersoep en een bloemkool-kerriesoep.
De eerste reacties
De feedback van bezoekers en proevers was positief. De soep kan zo geserveerd worden, maar biedt ook nog voldoende ruimte om er als kok of cateraar zelf een eigen draai aan te geven met garnituur. Ook de naam SoepGoed en het ontwerp van de tafelkaart werden door bezoekers van de stand goed ontvangen.
SoepGoed op het Nieuwe Nassen
SoepGoed op het Nieuwe Nassen
Goed doen met SoepGoed
Met de opbrengst van onze soepen kunnen we Rotterdam blijven voorzien van voedsel op plekken waar het het hardst nodig is: gaarkeukens, wijk- en buurtcentra en basisscholen. Want overschotten zijn er volop, dus er is genoeg voor iedereen.
SoepGoed op het Nieuwe Nassen